Termeni si conditii de utilizare

TERMENI DE UTILIZARE A SERVICIULUI DE ANUNTURI www.bazartelefoane.ro

Serviciul oferit pe siteul web www.bazartelefoane.ro se adreseaza persoanelor fizice sau juridice (numite in continuare Utilizatori) care doresc postarea de anunturi acestea din urma fiind responsabile pentru calitatea si acuratetea informatiilor introduse.

www.bazartelefoane.roisi rezerva dreptul de a suspenda, modifica sau de a dezactiva in orice moment, cu sau fara o prealabila instiintare anunturile postate, in cazul in care continutul acestora nu este in concordanta cu obiectivele siteului.

www.bazartelefoane.ronu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu corectitudinea si continutul informational al anunturilor postate de catre Utilizatori si nici in legatura oricare dintre consecintele folosirii serviciului intr-o maniera care contravine continutului prezentului acord.

www.bazartelefoane.ro are obligatia de a asigura securitatea si protectia datelor utilizatorilor serviciului, si nu va monitoriza, modifica, utiliza sau dezvalui continutul datelor private ale Utilizatorului decat in cazul in care ii sunt cerute aceste lucruri prin legile statului Roman.

Utilizatorul va raspunde de modul de folosire a serviciilor anunta.ro, astfel incat prin propria sa conduita sa nu perturbeze functionarea normala a acestuia. Pe perioada utilizarii serviciilor, Utilizatorul se obliga sa isi asume deplina responsabilitate asupra informatiilor pe care le furnizeaza, aceste informatii trebuie sa fie in conformitate cu cerintele legilor statului roman si sa nu contina nici un fel de material ilegal, ofensator, obscen, abuziv, vulgar, deranjant, calomnios, defaimator, injurios, cu caracter de violare a intimitatii, cu caracter de intimidare sau cu caracter inacceptabil sau revoltator.

In respectarea prevederilor de mai sus, Utilizatorul va respecta si urmatoarele reguli de folosire a serviciilor anunta.ro.

1. Este interzisa postarea de anunturi discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, dizabitilatilor, bolilor cronice necontagioase, infectarii HIV, apartenetei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii asimilabile;
2. Nu se admit anunturi cu continut ilegal, imoral, sau care nu au legatura cu tematica sitului;
3. Nu se admit cuvinte obscene sau orice anunturi care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice;
4. Nu se admit anunturi succesive cu acelasi continut.

www.bazartelefoane.ro poate modifica termenii de utilizare a serviciului www.bazartelefoane.ro fara notificare prealabila.